Ynklig person här hej

   

Bild tagen igår kväll när jag ännu inte visste vad som väntade. 
   

Guudars skymning alltså värsta förkylningen på evigheter. 38 graders feber och hela tjofaderittan. Man blir ju ledsen. Har mest sovit men nu mot kvällen mådde jag pyttelite bättre och såg Kalle och chokladfabriken på Netflix och en dokumentär om en 15-årig holländsk brud som seglar runt jorden. Maidentrip heter den och finns på Netflix. Jäkligt bra. 

Annars så vill jag åka på weekend med Åsa och Danne till Estland nu i april. Kalendern gapar tom. Tänker spa, god mat och klubba. Så jäkla bra nattklubbar där alltså. På tal om Estland så fick jag ett arbetserbjudande från ett startupföretag i Tartu häromdagen. Tyckte det var lite smickrande, men inget jag övervägde haha. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s