Det blir bättre!

  
   

Imorgon får vi nytt soffbord! Älskar HAY-bordet men det är lite för litet plus att jag saknar mera träelement i hemmet. Vi letar ju större lägenhet till hösten (obs ej havande men känner att jag vill bo någonstans där vi kan stanna längre än bara ett par år) så då hoppas jag vi får plats med det vita HAY-bordet som ett slags sidobord.

Eller så kanske vi vinner på lotto och har råd med en 200 kvm jugenddröm på Observatoriegatan (min bästa gata) med två vardagsrum eller en sal. 
Ni kommer i alla fall att älska bordet. Det är nämligen en gammal goding som återvänder till oss efter äventyr i andra hem. En sann klassiker från 1960-talet i dansk design. Can’t wait.
  

  
Back in frigging business! Oklar frisyr men det är okej, har duschat och sminkat mig och har bra ögonbrynsdag. Hade värsta ångesten över att inte varit ute ur huset ordentligt sedan typ förra söndagen. Tog en blombukett och gick över till mina morföräldrar, efter ett besök där kan man inte bli annat än på gott humör. 

Åkte sedan en snabb sväng till Stockmanns, hittade både jeans från Filippa K och en ljusblå linneklänning men köpte inget! Ville inte göra några stressköp två minuter före stängning *I can totally adult.*

Nedan två fantastiska tips till er från mig:

1. Boken Quarter Life Poetry, kan beställas här. Kolla även in videona. Mycket relaterbart för oss 20-någonting. 

2. Denna otroliga live lounge version av Beyonces Runnin’ framförd av Zara Larsson och MNEK. Gåshud. 

Glas påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s