Sängis

  
Sängläge denna långfredag. Men har i alla fall duschat och bytt lakan, Riku sade att han inte ens visste att jag kunde lukta så illa. En annan har ju svettats litervis och lägg på en allmän bakterieodör på det, snacka om en fräsch eau de parfume till våren!

  
Märkte att Stockmann är öppet idag. Är ju lönedag (ok så roligt är det inte, betalade just bort 30 % på min MasterCardräkning, ångrar det redan) och funderar starkt på att ta en burana och gå och köpa mig ett par nya jeans. Mina favoriter från Topshop i London gick äntligen sönder efter att ha använt dem varje dag i 5 månader. Men får se om energinivån räcker till. Inleder starkt med dusch och tandtvätt, får ta det därifrån. 

2 reaktioner på ”Sängis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s