3 störisar

 
 
Ni ba: undrar vad Smulan gör en kväll som denna?

Jo, dricker blaskigt Lipton-te (fanns ej Clipper i Siwan :((() och ser på Temptation Island Suomi. Det är stil det. Älskar att alla har solglasögon från GUESS och nipple piercing. DET om något är stil. 

Andra saker som irriterar mig oerhört:

  • Människor som transportspringer till jobbet med någon liten ryggsäck på ryggen. Kan inte lägga fingret på varför jag fnyser åt dem varje morgon men något är det. Förlåt Gud. 
  • I programmet jag nämnde ovan dricker de rödvin i allt från martiniglas, skumpaglas och helt tydliga ölglas när de är på ”romantiska tumis dejter”?? Jag noterade även samma problem förra säsongen (som jag erkänner att jag kollde på litegrann). Kan man ta kontakt med någon produktionsassistent? 
  • Att jag åker till NY nästa vecka och min MasterCardräkning inte direkt är låg för tillfället :DDD får shoppa en penna. 

2 reaktioner på ”3 störisar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s