Crayday

   
 
Så härligt med fredag. Mellan 15 och 17 koordinerade jag ett tv-team från Sydkorea på officen, det var rätt instensivt. Efter det trollade min kollega fram en cider och en öl ur kylskåpet, så vi satt och varvade ner en stund på kontoret och talade om livet, mycket bra. 

Bra helg på kommande, vi ska precis hoppa i en taxi på middag till Danne och Åsa, imorgon ska vi ha myskväll med J&Y och på söndag ska jag be mamma klippa mitt hår. En lagom helg och har saknat att hänga med mina tjejs!

Trevlig fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s