Rubriklöst

  
Bra middag hos Åsa och Danne igår. En sommarseglats är inbokad i kalendern och viktiga ämnen avhandlade.

Var en sväng på Galnda Dagar idag, inget bra. Köpte en bok och 20 vita rosor samt lite macarons och bubbel inför tjejkväll senare idag. Vi ska fixa mat och bara hänga i soffan framför en mysig film, tänker släpa mig mot Ulrikasborg i halvrena velourbyxor snart, snyggt!

Nu ligger jag i soffan och äter popcorn, försökte ge ett popcorn till hunden men den spottade kränkt ut det efter några tuggor. Bara leverpastej som duger för den doggen. 

 
Förnäm

2 reaktioner på ”Rubriklöst

 1. Michaela skriver:

  Sitter och funderar på sommarsemester just nu och kikar lite på Positano. Har kollat dina äldre inlägg gällande er resa, men kunde du berätta lite mer? Var det knepigt att ta sig dit från Rom, hur gjorde ni? Hur var prisnivån på plats? Ser ju så drömmigt ut på alla bilder, lika fint i verkligheten? Hur stor är staden, finns det annat att göra än att ligga på stranden? Tacksam för alla tips!

  • fagerstromjo skriver:

   Hejsan! Vi flög som sagt till Rom och tog tåget till Neapel, där vi bytte till ett tåg till Sorrento, där vi bytte till en buss som tog oss till Positano. Few. Så en rätt så lång resa, och vill man göra det lättare för sig kan man flyga direkt till Neapel och på så sätt bara ta tåget till Sorrento och sedan byta till buss. Är osäker om det finns något lättare sätt än detta. Prisnivån på plats är väldigt hög, och stället är ganska fullt av amerikaner som är ute i Juuråp och reser. Men ett fantastiskt vackert ställe som verkligen lönar sig att se, men skulle kanske rekommendera 3-4 dagar där och sedan fortsätta vidare längs med kusten till någon annan stad, stället är nämligen just så litet som det ser ut bilderna. Men inne i varje gränd och gata döljer sig mysiga små restauranger, butiker och caféer. En kväll åt vi middag på en Mechelinrestaurang med vita linnedukar under en massa citronträd på en innergård.

   Man kan även ta båten över till Capri för en dagstripp, går båtar från hamnen hela tiden och tar 45 minuter :)

   Staden är som sagt superliten, men det är helt fantastiskt att bara vandra längs med bilvägarna till grannbyarna. Man ser helt otroliga trädgårdar, nationalparker, lyxhotell och små autentiska byar genom att gå. Hyra bil vågade vi inte pga dom helt galet branta och smala vägarna. Fick redan en liten panikattack i bussen så vi rörde oss till fots väl på plats :D

   Summa summarum, fantastiskt ställe som är värt typ 4 dagar, då hinner du både se all, vandra lite och ligga på stranden. Sedan skulle jag fortsätta till något lite förmånligare ställe längs med kustremsan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s