Shitty week

Few, vilken start på veckan. Har gått omkring med smärtor i magen under en vecka, har varit hos flera olika läkare och kollat upp det och alla verkar vara av lite olika åsikter. Igår tillbringade jag hela dagen på Kättaren för diverse prover. Är helt slut. Jobbar idag men känns som jag går omkring i en dimma här på jobbet, är så otroligt trött. Kanske för att de tog 10 rör blod av mig igår, kan väl inverka, är inte alls van vid det.

På torsdag ska jag till labbet igen och då vet jag förhoppningsvis mera.

Men jag fick inhibera New York-resan på lördag, fick inte lov att åka för läkaren. Jäkligt surt, men satsar nu på att bli frisk och hoppas jag och Riku kan åka på en weekend och fira vår 10-årsdag över Vappen i stället. Beror på om jag behöver en operation eller inte -_-

  
 

 

 

 

6 reaktioner på ”Shitty week

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s