Back at it again

img_7654

Wohoo är tillbaka! Ännu lite osäker på vilket format denna blogg ska ha. Ska den vara inredningsbetonad? Ska den handla enbart om Lill-Pumans äventyr? Ska den fortsätta som förr? Ingen vet! En sak är säker. Smulan lever kvar.

 1. Min domän är nuförtiden johannafagerstrom.com så bookmarka den plz.
 2. Det kommer att ske lite förändringar på jobbfronten, och jag hoppas den här bloggen kan ge mig en push i rätt riktning. Mer om detta senare!
 3. Har haft en helt fantastisk sommar, ska kanske göra en lite recap senare, men den inkluderade Åland, Grekland, Stockholm, rejvfestival, massor landehäng, kräftskiva och inte minst en fantastisk seglats.
 4. Köpte nästan en jättefin 30-talstrea på Drumsö vid hamnen, men Riku tyckte inte om att den låg på första våningen så vi släppte den efter två veckors funderande. Jag tänker dock på den varje dag RIP. Man såg liksom segelbåtsmasterna från vardagsrumfönstret.
 5. Det känns kul att blogga igen, och en nästan 3 månader lång paus var välbehövlig. Tills för någon vecka sedan var jag 100 % säker på att hag aldrig skulle återuppta denna blogg, men oj jag hade visst lite fel där. Känner också nu att det är helt okej att uppdatera bloggen bara ett par gånger i veckan, men med lite mera substans då det beger sig.
 6. Har ingen headerbild eftersom det enligt webbdesignproffset aka min man är ”så 2014”. OK!

18 reaktioner på ”Back at it again

 1. kuggekugge skriver:

  Jess jess jess! Det här blir så bra. Välkommen tillbaka! Och haha, tydligen har jag koll på det här med webbtrender när jag kör blogg utan headerbild! (I ärlighetens namn orkade ja inte fixa och trixa med nån bild längre.)

  • Smulan skriver:

   Haha att gå ut och ta headerbild till bloggen kändes plötsligt som att jag vara 19 igen och bloggade på papper.com (guldera btw). Så skippade det :D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s