FREDAGSHEMMET

img_7819

Hej från fredagshemmet. När jag hade en stor bokhylla ville jag ha ett bohemiskt, råddigt bokskåp med glasdörrar. Nu när det är i min ägo vill jag ha en ordentlig bokhylla i stället där man faktiskt ser böckerna. Tror jag har pressat in runt 300 stackarns böcker i det där skåpet.

img_7825

När man fredagsstädat på 20 minuter får man tända ett doftljus.På eftermiddagen frågade min kollega om vi inte skulle köra en fredagsafterwork i köket. Så vi gick efter lite vin och öl från förrådet och sedan spelade vi lite schack (inte jag). Gick ännu till gymmet med ett glas vin i kroppen, misstänker att min gyminasts var ganska +-0.

img_7791

Vi har en liten djungel på köksön.

img_7827

Nu hemlagad pizza och The Night Of, en fantastisk serie vi följer på HBO Nordic. Se den om ni gillar thrillers.

img_7810

En reaktion på ”FREDAGSHEMMET

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s