Nytt hår och hummersoppa


Dagens två bästa: nytt hår och hummersoppa med Mutti på Strindberg. När jag kom hem kände jag mig febrig och sov 3 timmar :((( Har absolut inte tid att bli sjuk nu, har en hel del kul och spännande grejer på gångz nästa vecka!

I alla fall, om jag mår bättre imorgon ska vi försöka pricka in lite bostadsvisningar, vi har ju hittills varit på hela en :DD (okej vi var faktiskt och kollade två gånger) som jag ville köpa med Riku ej. Antar att man måste ha lite mer is i magen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s