Visningsdag


Håller på med två böcker för tillfället, båda väldigt snabblästa. Efter Linas tips på lättsmält chicklit köpte jag en av Simona Ahrnstedts böcker igår. Storyn är väl inte banbrytande unik direkt, men den är välskriven, det ger jag henne. Mycket passande så här en halvslö söndag med lite flunssakänningar i kroppen. 

Varit och kollar två bostäder idag, en 50-talstrea på 70 kvm på Drumsö och ett litet hus i Esbo. Båda urtrista. 

Sedan hängde vi lite på bakgården till 30-talslägenheten jag ville köpa på Drumsö (den är ännu till salu) och konstaterade att det är vårt drömläge. Riku har nästan ändrat åsikt haha. Vi får se vad de kommande veckorna för med sig!


100 meter från lägenhetens bakgård. Yyyyl. 

4 reaktioner på ”Visningsdag

 1. kuggekugge skriver:

  Simona Arhnstedt skriver bra. Jag läser hennes blogg och hon jobbar massvis för sina böcker (så där att jag inser hur slappt jag skriver och hur mycket jag behöver skärpa mig för att få texten till nästa nivå). Har läst alla tre i en enda-trilogin och gillar skarpt.

  • Smulan skriver:

   Jo det märks att hon verkligen har gjort research, läser just nu delen om fältläkaren och allt som rör hennes yrke går det ju liksom inte att skriva sloppy om haha.

 2. Lina skriver:

  Nåjo. De är ju inga rocket science böcker med älskar att de får en att koppla av och chilla. Sen har ju jag en förkärlek till såkallad chiclit. Bästa jag vet. Men läs de andra två också. Ettan (röd klännu) är bäst. Puss på dig. Du är fin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s