Jones


Varit på bio och sett nya Bridget Jones med fyra flicks, den var så jäkla bra. Skrattade hela tiden. Alltså hela tiden. Ta med din mamma, syster, tjejgäng, kille eller katt, det kvittar, ni kommer alla att älska den. 

Ska nu hem och packa, åker till Linas lande imorgon! Vi ska plocka trattkantareller, basta, dricka vin och äta trerätters. Ni kan följa mig på snapchat om ni vill. Kom just på att jag inte ved vad jag heter där :DD. Kanske smulkki?

Hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s