FREDAGSDRÖMMARN

Godkväll! Riku är i Stockholm och ska springa Lidingöloppet imorgon, jag sade att han ska hålla utkik efter Blondinbella och hennes avkommor. De är säkert i en park och leker hurtigt crazyga lekar.

Har i alla fall börjat kolla Netflix nya serie Easy, har hittills sett 3 avsnitt. Får 3.5 Smulor av 5! Gillade ändÅ Lovesick bättre, samma slags lättsmälta 25-minutare men har lite svårt för de fristående avsnitten i Easy. Men passar perfekt en ensam fredagkväll.

Har yrat runt hela dagen med grejer relaterade till lägenhetsköpet, jag var hemma vid fyra och hade inte ätit lunch. Mådde jättekonstigt men for sedan till biltvätten och polerade lill-bemppu och drack en smoothie under tiden. Mådde bättre sedan. Blev sedan en promenad till Mc Donald’s med Puman. Köpte en Big Mac meal och en piccoloflaska rödvin (ej från Micky D’s tyvärr) och mumsade i mig allt i soffan framför datorn.

Resten av kvällen har jag legat på mage i soffan och sökt efter lampor.

Ovanför matbordet:

screen-shot-2016-09-23-at-22-30-55

screen-shot-2016-09-23-at-22-33-09

Och två av dessa från Watt & Veke ovanför köksbänken (finns inga väggskåp). Med en vitkaklad vägg bakom som jag drömt om i år nu!!

Okej nu ska jag sluta drömma för det känns otroligt jinxigt :'( Vill att de kommande  veckorna ska gå jäkligt fort nu.

Godnatt!

3 reaktioner på ”FREDAGSDRÖMMARN

  1. Erica skriver:

    Hej!

    Grattis till läggen, hoppas den blir er! Inlösningstiden är alltid sjuukt spännande. En fråga, varifrån är lampan ovanifrån (som skall över matbordet), en sån sku passa superbra ovanför vårt matbord också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s