OFF

Fick fina Svenskt Tenn-underlag från Stockholm!

Dagens frukost efter 1 timme i skogen på morgonen.

Första lediga dagen idag! Har ingen aning om vad jag ska hitta på! Har ett par afterworks och lite träning inbokade, men tänker att jag måste skriva en lista på vad jag ska göra under de följande veckorna. Annars är risken att jag vaknar upp om ett par veckor i formen av en Netflixlogo.

Igår hade jag sista dagen på jobbet! Vi hade lite rosé i köket som jag visserligen stod för efter att förlorat ett vad :D Fick också ett jättefint silverarmband från Efva Attling av min chef. Kommer att sakna att inte hänga med typerna nedan dagligen. Men som tur har vi redan lite luncher och drinks inbokade!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s