SKÅPRENSNING: MINNA PARIKKA


Säljer dessa helt oanvända ballerinaskor i läder från Minna Parikka för 80 euro. Nypris 195 euro. Köpta i Minna Parikka-butiken på Alexandersgatan i Helsingfors. 

Hojta om intresse finns eller mejla på fagerstromjo@gmail.com. 

6 reaktioner på ”SKÅPRENSNING: MINNA PARIKKA

 1. J skriver:

  Intresse finns, men vill gärna veta hur du bedömer att storleken är. Är den liten/vanlig/stor 38? Känns modellen smal? Använder skor i storlekarna 37, 37.5 och 38, därav frågorna.

  • Smulan skriver:

   Hej! Jag skulle absolut påstå att detta är en snäppet mindre 38, jag använder nämligen själv också storlek 37,5, och ibland tom. 37. Och den här passar hur bra som helst, har även samma sko i svart :) tycker inte att modellen känns speciellt smal eftersom skorna har resårer i sidorna. Let me know om du är intresserad!

   • J skriver:

    Tack för infon! Hittade en Minna Parikkas återförsäljare här i trakten, så ska gå dit och prova skor så vet jag hur en hennes 38a passar mig. Återkommer.

  • Smulan skriver:

   Hej, de är ännu till salu! Tjejen som kommenterat ovan skulle ännu prova skon hos en Parikka-återförsäljare, men om hon inte har återkommit typ imorgon så får du gärna köpa dem om intresse finns :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s