ONSDAGSUPDATE


Ligger här i soffan och MÅR. Åkte till Stockmanns med Riku för att kika på en Stringhylla, jag satte ihop lite komponenter i Strings designprogram eller vad man nu ska kalla det på deras webbsida. Har ingen aning om priset dock :D vi skulle behöva ca 10 hyllplan och 3 gavlar. Tänker vita gavlar och hyllplan i ask.

Men för tillfället har vi ju ingen aning när och OM vi över huvudtaget ens får tillträde till nya lägenheten, så kanske lönar sig att kolla närmare när det känns mer realistiskt. Äsch. Suger att inte kunna göra något, nu när jag är ledig och allt. Riku sade att han ser framför sig hur jag hade tillbringat mina dagar med en liten kil i ena handen och en hammare i den andra, men jag aggressivt hackar bort mosaikkakel i köket. 

En reaktion på ”ONSDAGSUPDATE

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s