BRÖLLOP

Jag har ju helt missat att skriva om ett så fint bröllop vi var på i slutet av augusti. Det var min australiensiska kollega som gifte sig med sin finlandssvenska fästmö i Åbo, och det var så himla kul att få ta del av deras australiensiska/finlandssvenska bröllop!

Daniel (till höger) och jag bestämde oss för att hålla tal lite spontant, vi skrev talet på våra telefoner under fördrinken :)). Jag tror att här har jag precis inlett med att berätta hur ovan jag var med den australiensiska accenten i början, och att jag i flera timmar efter att Perry presenterat sig för mig första gången trodde hans namn var Henry. 

Foto: Lisa McWirther

Så kul att Riku äntligen fick träffa och festa med mina kolleger! Vi har en liten hobby som går ut på att vi tillsammans spånar på någon produkt, app eller businessidé när vi ses, och efter några glas finns det inga gränser haha. Startup-störda skulle jag kalla det. 

Under bröllopet utvecklade vi appen ShotAlert™, en app som via din smart watch ger dig signaler för när det är dags att ta en shot.  Jepp jepp. 

Rätt ska vara rätt. 


En lite nervös brudgum och jag!

Ceremonin var härligt avslappnad och hölls på terassen vid denna damm. Mysigt!

Obligatoriskt hejviärbröllopsuppklädda-foto. 


Världens sämsta bild från hotellrummet, men klänningen kommer from Ril’s och klackarna från Massimo Dutti. 

Vill gå på mera bröllop nu.  Tie the knot peeps!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s