FREDAGSMYS FÖR 1


Vet ni vad jag gör? Lagat guacamole och dricker lite rödvin, ska snart kolla på Harry Potter och äta lite sallad och guacamole på knäckebröd (en favvis).

Har idag varit en sväng till kontoret, gymmat och gick sedan på lunch med en hel hög kolleger, så roligt. Stannade sedan kvar på kaffe och snackade bort halva eftermiddagen, oops. Min chef hade lämnat mig en hel låda champagne som jag tog med mig hem idag, så otroligt gulligt! Så nu är frågan, när ska jag dricka sex flaskor champagne?


Gått lite på stan idag också, köpte tre böcker som jag ska läsa ut under min ledighet. Google-boken kan eventuellt vara lite jolmig, men jag skummade igenom den lite och det skrivs mycket om hur man skapar en inkluderade företagskultur, speciellt inom teknologisektorn. Sådant intresserar mig!

Nu ska jag se på film, trevlig fredag på er!

 

2 reaktioner på ”FREDAGSMYS FÖR 1

  1. Berit skriver:

    Du kan dricka champpis när du känner att det är rätt tid för det! Och jag tycker det är när som helst! Önskar Chef ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s