MÅNDIS!

Godmorgon! Vaknade 8 pga stressad över att det kommer några gubbar och kollar på elementen i vår lägenhet NÄR SOM HELST under dagen. Planen är att gå ut på någon timmes hundpromenad snart. Lyssnar på Radio Vega som spelar en svensk countrylåt tillägnad Gud. Vet inte riktigt vad jag tycker om det.

I eftermiddag kommer mina morföräldrar hit på kaffe och sedan tänkte jag köra en sen kväll på gymmet. Har så mycket program under denna lediga vecka (nåja imorgon ska jag faktiskt till mitt nya jobb några timmar) att jag inte kommer hinna träna så mycket. OH WELL det är väl inte så farligt. Men det är skrämmande hur lätt man får dagarna att gå när man är ledig. Nästa vecka ska jag försöka hålla rätt tom och typ fokusera på att söka upp ett nytt gym och se på Gilmore Girls (ni läste rätt, Gilmore Girls).

Cool posör redo att ta mig an Bauhaus.

Köpte nämligen målfärg till denna goding! Ska bli svart. Ryms tyvärr inte i vårt nuvarande hem så den får snällt vänta på vinden när den är klar.

Så fin höstdag!

Plockade några blommor. Hittade en vallmo som ännu blommade!

Frugi.

Hertginnan Lucinda af Harsböle håller uppsikt.

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s