NEW SHOEZ

Varit på mitt nya jobb under förmiddagen, känns jättebra och kollegerna verkar vara härliga. Nu kommer jag att jobba i ett litet team på 4 och springa runt mera på externa möten, vilket är rätt annorlunda mot hur jag jobbade tidigare. Men tror jag kommer att trivas riktigt bra!

Efter jobbet gick jag och köpte ett par höstplagg, när man får nytt jobb får man ju köpa något nytt, det är sedan gammalt.

Efter pratig lunch med Tina (ingen av oss är speciellt bra på att vara tyst) tog jag tian hem och fortsatte rensa mitt klädskåp. Är hemskt men måste göras. Imorgon väntar sektionen för toppar och tröjor, can’t wait.

img_7852

Skor från Stockmannz.

img_7871

Neongul tröja från ZARA.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s