ReseplanerarmiddagMmm middag på Pastor igår med bästa D&Å! Vi började redan planera nästa sommars resa lite. Blir nog något annat än Grekland den här sommaren i alla fall haha! Sanningen är dock den att våra konton kommer att tömmas i och med eventuell flytt och remppa så får se, det kanske blir ett veckoslut i Tallinn :’D

Äter alltid samma sak på Pastor: Ribs och ceviche. Igår provade jag åtminstone en ny efterrättsdrink baserad på skumpa och flädersaft. Otroligt god och det finns inget jag älskar mer än flädersaft! Tror jag ska gå köpa lite som jag kan sippa på idag. 

Idag ska jag fortsätta mitt projekt med garderoben, ta en långpromenad med Lu i Central Park och sedan ska vi åka till Ikea på middag med J&Y :D (och eventuellt shoppa något kul). Jag var ju där förra veckan, men skulle behöva lite förvaringslådor till min nyrensade garderob. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s