UTE

Ourdoorsy girl med Arne Jacobsen-mugg ute i naturen. Hade inget annat! Lyckades haffa en av de sista jackorna i min storlek på Galna Dagar idag. Var HEMSKT där, gå inte dit, jag upprepar, gå inte dit. Denna kommer i alla fall från Henry Lloyd och känns varm, skön och tålig. 

En egoselfie medan Riku hämtade ved och det inte FANNS NÅGOT INTERNET. Fick idag sådan ångest över mina ZERO make up skillz. Kollade en make up tutorial med Kenza, och hon höll på i 20 minuter med contouring och grejer. Blev naturligtvis skitsnyggt. Jag äger typ en solpuderborste från H&M och avancerade med att köpa en ögonbrynspenna (!) på Sephora under vår vintersemester förra året. Känns som att jag missar en helt värld där ute :(


Noux var en succé! Hade inte varit där sedan handbollstiderna på träningsläger. Vi tappade dock bort rutten efter typ 2 km och freestylade lite och irrade runt i mörkret klockan 19. Oops. 

Höjdpunkten var definitivt korvgrillning och kaffe vid en rastpunkt, finns inget mysigare. Kommer aldrig äta grillkorv igen, åt två av misstag och vill nu konvertera till veganism. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s