YOGA JONES

Kalla mig Yoga Jones. Har inlett dagen med hemmayoga och tända ljus. Mmmm älskar detta lediga liv. Snart ska jag till Noux och vandra med Riku. :D:D:D. Helt sjukt. Har alltid gillat naturen men liksom mest på avstånd. Fast nu ljuger jag nog, jag älskar ju att hänga i skogen och vid havet. Men att vandra i Noux på en kall och grå onsdagkväll i oktober är kanske inte mitt förstahandsval av aktivitet.

Bara därför panikkörde jag till Galna Dagar och köpte en vinterjacka jag spanat in. Nu behöver jag i alla fall inte frysa. Återkommer med rapport.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s