GULIS


FICK TILL DET PERFEKTA ÖGONBRYNET IDAG! Måste fota. Har tagit mig 10 år. 

Hemkommen från lunch i Keilis med några kioskers, avslutade med lite kaffe och snack i garaget haha. 

Kollar nu på Wahlgrens värld och dricker te i soffan. Programmet ger mig lite motstridiga känslor. Känns som att kolla på ett gäng åttondeklassister på lägerskola. Förstår inte varför barnen som är 25 år gamla (?!) bor hemma? Känns oklart. 

Åh min bror messade precis att Massimo Dutti slog upp dörrarna idag! Han meddelade att han ska dit och shoppa, själv är jag pank :D Hoppas inte att vår bankkontakt läser detta. I och för sig kan hon väl ta upp mitt kontoutdrag när som helst. Jaja. 


Gul tant idag. Ska snart ta på mig träningskläder och ta mig till Posten och hämta ut en klänning jag beställt. Blir 5 km så borde väl springa. Men urk. Tänker gå raskt. Hejdåå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s