Lunch deja vuLunch igår och lunch idag. Oops. Man kan säga att jag tar igen för alla kontorsår i Esbo. Tyvärr har jag inte Lina som sällsis idag men jag begick misstaget att äta frukost halv8 och lunch halv2 så vet inte hur trevligt sällskap jag skulle vara. Vid tre har jag ett möte i centrum och sedan ska jag hem med Riks och laga indiskt till Danne och Åsa. Drömonsdag!

Nu äta och nätshoppa nya träningsskor! Blev medlem i mitt gamla gym Fitness 24/7 igår, mycket mys att vara tillbaka. 

Edit: ska prova på Roshe 2, dessa hittade jag ganska förmånligt på Zalando dessutom, tips tips. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s