Tallinn tipz?


Gick till butiken för att inhandla naanbröd och lite annat till kvällens middag (okej den infaller om 15 minuter, borde eventuellt duka). 

Edit 18:55 har dukat!

Kassörskan glömde slå in rosorna märkte jag efteråt. Gratis blumme yayayayaaaa!
Jag har ett litet uppsving i ekonomin för tillfället (!) och funderar på att boka in mig och Riku på Suiss Hotel i Tallinn ett dygn i slutet av november. Jag vill gärna gå på ett par spabehandlingar eftersom det är så förmånligt där OCH är nuförtiden helt sinnessjukt obsessed av avslappning. Relaxed_gurl88. Vill också att Riks ska ta åtminstone en massage. Kan någon tipsa om:

A) Bra spasalong! Var på Sinine Salonki för ett par år sedan och tyckte det var rätt bra, men finns det något annat? Tänkte mig någonstans där man kan tillbringa ett par timmar för en-två behandlingar. Vill hinna turista och hotellhänga också!

B) Restaurang. Har ätit på Sfäär och det var fint men skulle vara kul att se något nytt. 

3 reaktioner på ”Tallinn tipz?

  1. kuggekugge skriver:

    Gillade Sinine när jag var där, har tyvärr inga bättre tips. Av restaurangerna kan jag rekommendera Pegasus, Rataskaevu 16 och Vegan restoran V (tror jag det heter). Men åh skulle också vilja åka till Tallinn, alldeles för sällan där!

  2. Matguru skriver:

    Restaurang Leib & (någonting på estniska, typ aed)Googla! Mysigaste stället med så fin trädgård och helt galet god mat&vin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s