TGIF!!1


Tack så hemskt mycket för att det är fredag imorgon! Är helt slut som artist, tror det beror på mörkret. Vill bara ligga raklång och se på reality-tv i vår smutsiga ikeasoffa. Här dagens middag som åts klockan 21 framför Bachelor Sverige.

Tack för Tallinntipsen! Sinine Salonki hade typ inga tider och var otrevliga i telefon så jag bokade massage och facial på Swissotels eget spa. Bästa lösningen. Som bonus kan vi flyta omkring i poolen mellan behandlingarna. Mmm. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s