NOVEMBER I’M SORRY BUT NOBODY LIKES YOU

fullsizeoutput_38c

Bra dyk

November är här och är ju sämst. Är orimligt trött hela tiden och vill bara komma hem efter jobbet för en stund av koma på soffan. Det enda som ger mig energi just nu är faktiskt träning.  Kom precis hem från ett sjukt bra pass på gymmet. Gör gott att byta gym, man får en liten motivationskick mellan varven.

Såklart underlättar det att ha kul saker att se fram emot också. På torsdagen ska jag på Ledarskapsakademins alumnmiddag, synd bara att jag styrde inbjudan och all annan info till min gamla jobbmejl så jag har ingen aning om några detaljer. Vet i alla fall att det var någon föreläsning där innan med Christoph Vitzthum, han är en riktigt bra föreläsare. Med världens svåraste namn.

Om ett par veckor åker vi till Tallinn på SPA. Det enda jag kan tänka på när det slaskar ute är ett varmt spa och någon som påtar på mina sjuka muskler till tonerna av zenmusik.

I januari får jag äntligen se Paris, och i juli är det dags att bocka av ett resmål på bucketlistan tillsammans med våra kompisar, Ibiza! Känns lite som att det är now or never. Ön lär vara magiskt vacker och vi tänkte hyra ett litet hus eller dylikt vid någon mysig by någonstans. Som de nördiga fans av EDM vi ändå är kommer vi NATURLIGTVIS åka in till festorten ett par kvällar under veckan för att gå på klubbarna och lyssna på några av världens största DJ’s. Ska bli så sinnessjukt kul.

Här emellan hoppas jag att vi hittar en lägenhet med lagommycket renoveringsbehov eller inget alls hehe. Vi får se hur det går med den vi har på G.

Annat? Snackade just bort en stund med min bror, han hade varit på sexrätters lunch idag, själv åt jag en burk grynost i Unis kök :D:D:D:D (Jobbar med marknadsföring vid universitetets alumnverksamhet nu) Oh well, livet kan inte vara turkost hav och Eiffeltorn varje dag.

Nu ska jag göra Youtube-yoga och sedan kolla webb-tv, en helt vanlig tisdag med andra ord.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s