Allt jag ätit etc. 

Gjorde vårrullar helt själv igår!! Blev saamaris gott! Kommer att tillreda detta en gång i veckan under den närmaste framtiden. 


Riku gjorde chicken wings med en galet god glaze gjord på bland annat ingefära, fisksås och soja. 

Det mörka soffhörnet har stört mig i två år. På lördagkväll stegade jag bestämt upp de fyra våningarna upp till vinden och hämtade borrmaskin och krokar. Tvingade sedan R att borra upp en krok i väggen och så hängde jag min fina Design House Stockholm-lampa där. 

Gjorde lite hemmaträning igår. Idag kan jag inte gå. Kanske för att jag på appen såg att Danne gjorde en viss träning på en viss tid, och eftersom det ibland bor en liten tävlingsmänniska i mig bestämde jag mig för att göra samma träning lika snabbt som han. 

Frull. 


Chark. 

Nu ska jag ännu äta tortillas till middag – kostcirkeln är komplett!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s