ElitistN


Kalla mig storshopparn av smink. Valsat runt i metropolen Iso Omena med Mutti precis hela eftermiddagen och införhandlat förnödenheter. Avslutade med lite hot dog i mina föräldrars kök där pappa och jag som vanligt debatterade boende. Han tyckte vi skulle satsa på en jättefin radhuslägenhet i Elit-Westend och jag kontrade med att jag aldrig kommer att kunna ta orden ”vi  boo dää i wesstend” i min mun :)))) Identifierar mig så jäkla starkt med mina hoods, känner någon igen sig? Fast kanske det är jag som är elitistn som dömer ut ungefär 90 % av alla områden i Esbo som själlösa :D Älskar dock den mysiga förorten jag själv kommer från, Lärä 4 life. 

I alla fall, denna helg har mest gått ut på att äta, bilder på mat utlovas i nästa inlägg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s