Onsdagshäj

Hej bloggo! 

Har precis kommit hem från en lång dag med jobb-event till kvällen och sedan en drink på Bronda med bra typer före jag svängde via mäkkarn för middag innan jag hoppade på spåran. Mäkken-killen flirtade och sade att jag fick vad jag ville på menyn. Tog Big Mac. I still got it. 

Orkar inte kommentera valet desto mera. Min kollega hade klätt sig i svart och jag hade mörkt nagellack. Sorg, sorg, sorg. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s