Releaze

Jag och nästa Don Draper ;))))Har BARA suddiga bilder från igår, men mycket bra releasefest på BasBas var det i alla fall. Själv var jag tydligen extremt lycklig över att Dänne var där? Men vem skulle inte vara glad över att hänga med världens bästa Dänsken som Åsa brukar kalla honom :’)

Älskar omslaget på nya LEON, tidningen pryder nu vårt soffbord. Måste kanske läsa den också. Men håller nu på med Trumpboken medan jag kollar på Rakas sinusta on tullut pullukka med ena ögat. Finsk underhållning at its true best. Får lite ångest och bestämde precis att jag ska gå till gymmet imorgon vid 7:30. Återkommer om jag lyckas med det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s