Green Home

Pust, klockan är åtta och jag har äntligen landat i soffhörnan. Riku kom hem med en så superfin bok till mig idag som de designat på Leroy, den känns mycket jag. Har på senaste tiden blivit helt förälskad i grönväxter, köper hellre en växt än en blomma liksom. Vem är jag?? Drömmer om en liten djungel i vår nya lägis!Ber om ursäkt för suddiga bilder, jag vet helt enkelt inte hur man fotar i ett novembermörkt hem :))

Boken heter i alla fall Green Home – Inspiring Book of Plants, Easy Care & Green Homes av Susanna Vento och Riikka Kantinkoski.

fullsizeoutput_2791img_7976

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s