Dagarna som gick


Hittade en bra blomma för bara 6 euro i K-Marketen idag!

Bar Cón

Forkmysare. Killarna tog en öl i pausen medan Åsa och jag nöjde oss med Pepsi Max som Åsa serverar i bakgrunden :’)

Självständighetsmiddag hos Rikus föräldrar. 

Så jäkla dömande. Dagarna bara går och går hörni. Har testat Kampens nya restaurangvärld med Lina och Milla (en hund) idag, såg 10 bekanta på två timmar. Inte överraskad, översta våningen får verkligen fem plus! Äntligen kan man kanske börja hänga i Kampen? De kunde göra något åt den vidriga bottenvåningen dock. 

Har även varit på FORK tillsammans med folk födda på 1940-talet! Vilken fest, speciellt när gruppen avslutade showen med en lite crazy mashup av olika NRJ-hits. Hihihi Gagnam Style a cappella! Skämt åsido var showen riktigt bra, men det är något med mig och finlandssvensk underhållning på teaterliknande föreställningar med ”kul” mellanspeaks??? Kan liksom inte ta in något utan att det skaver lite i mig. Detta tycks dock vara mitt eget högst personliga problem. Inledde förresten kvällen tillsammans med favoriterna Åsa och Danne, D hade fått fast anställning och beställt in skumpa när vi åt middag före showen. Sånt gillar man! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s