SVAMMELIHEJ

Hej från sjukstugan. Har sovit 12 timmar och mår väl en aning bättre än igår, men har ännu feber och blir så jäkla utslagen då. Ligger här i min lökiga pyjamas och har inte duschat sedan lördagmorgon :D:D:D Fyfanken. Ska försöka äta lite lunch/frulle nu och sedan fortsätta ligga i sängen och stirra. I eftermiddag hoppas jag att jag orkar duscha och byta kläder, man känner sig ändå alltid lite friskare då.
Jag försöker få tiden att gå genom att kolla Gilmore Girls*  (är ännu också bara på säsong 4, är livrädd för att ens i misstag se en spoiler från den nya säsongen), och surfa på quick fix köksrenovering.

Inte för att jinxa eller något nu, men om ingen i husbolaget har löst in lägenheten vi köpte nu på fredag före den 27.12 så är den vår. Men husbolaget är väldigt attraktivt, har typ 150 delägare, och lägenheten ligger högt upp i huset med en fantastisk utsikt. Så ja, det kan definitivt finnas intresserade :(((

*Igår frågade jag Riku med min skarpa feberhjärna om vad en Gilmore egentligen är, var helt säker på att det var ett substantiv. Han bara eeeh det är ju deras efternamn. Lite dåligt minne där.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s