Dag 3

Ännu också hemma med dödens huvudvärk, men det brukar vara så efter att jag haft feber ett par dagar. Imorgon går jag tillbaka till jobbet, orkar inte en till dag med Netflix och Lu som enda sällskap. Men har i alla fall kommit framåt i Gilmore Girls (säsong 5 hägrar!) och försökt mig på säsong 2 av Skam på NRK, men måste erkänna att jag inte riktigt hängde med utan svensk text. Till min glädje kommer YLE att publicera de två första säsonger på Arenan denna fredag! Jag vet vad jag gör under julhelgen. 

Ska nu ta ut doggo och gå köpa lite C-vitaminer från K-marksten. Mmm frisk luft för första gången sedan lördagen. Kanske pigga upp mig med en ny tvål och en hyacint. Living on the edge!


PS. Glad Lucia önskar The real Lucia

2 reaktioner på ”Dag 3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s