FixarN


Ah så jäkla skönt, efter jobbet träffade jag min bror på stan och fixade undan alla de sista julklapparna. Känns så himla skönt att ha allt fixat, temat för i år med familjen är kvalitet framför kvantitet. UNDRAR VAD JAG FÅR?? /Smulan 12 år

Lemonaden ovan var superäcklig och min bror var djupt chockad över att jag betalade 2,90 för denna anspråkslösa bägare. Oh well. Var törstig och hade haft ett kaffespeedat möte med min chef mellan 15 och 17. Effektivaste timmarna på hela dagen, konstigt nog. Men mycket trevligt att träffa människor igen och att ha vettiga saker att göra. 


Jag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s