Ändrade planer


I’s baby fick också en present i Secret Santa :’D


Igår var det den traditonella Tjerjulen! Mycket trevlig kväll med massa skratt och snack. Ingen av oss orkade dra ut men vi konstaerade att ibland behöver man kvällar där man bara sitter och talar sju timmar i ett sträck. 

Nu väntar en lugn dag, min flunssa härjar ännu också :(( igår fick vi dessutom reda på att lägenheten vi köpte blev inlöst av bostadsbolaget. Så otroligt surt! HATAR den där gammalmodiga lagen så otroligt mycket. 

Jag var ändå ganska förberedd mentalt eftersom jag visste hur attraktiv lägenheten är ur vem som helst ögon.

Så idag ska vi regroupa med Riku. Mäklaren bad oss skriva en lista på vad vi söker, i vilka områden och vad vi önskar. Så blir väl att skriva listor och smälla ut vår egen lägenhet på Oikotie nästa vecka då. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s