Nyårsafton och budkrig

Nyårsafton idag! Min klänning är redo och jag har färgat håret ljusare för att matcha sommarfeelisen som klänningen ger mig. Igår firade vi också att vår lägenhet såldes med en rejäl vinst (renoveringsutgifter inkluderat) efter en vecka på marknaden. Blev ett budkrig mellan två par vilket såklart gynnades oss, vara bara att luta sig tillbaka och se eurotecknen dansa framför ögonen. SKOJA! Fast visst var det lite pirrigt, och skönt att för en gångs skull själv inte befinna sig i den där situationen. 


Så den 30.3 blir vi hemlösa. Har ingen aning om  vart vi ska flytta :DD Jag skannar i princip boende från Berghäll till Esboviken men för tillfället finns det inget som tilltalar.

Är i alla fall riktigt pepp inför ikväll, vi ska fira i ett stort hus med 30 andra, och vid 12-slaget slår vi ihop oss med ett annat festfölje som inkluderar bl.a. Danne och Åsa! Partyhatten är på.  

3 reaktioner på ”Nyårsafton och budkrig

  1. Hanna skriver:

    Grattis till försäljningen! Månne ni inte hinner hitta någon pärla innan dess :) Men kanske lite svårt att hinna remppa innan flytt i så fall :/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s