Ett nyårslöfte Gott Nytt År 2017! Även om jag vanligtvis inte tror på att något så trivialt som nya siffror i kalendern bidrar till ett nytt, fräscht och bättre liv, så är det väl ändå bra att det ger de flesta en liten extra push. Speciellt i och med att förra året verkade vara rätt så shitty för många på det personliga planet, och tyvärr så även för mig.

Själv har jag bara ett nyårslöfte som jag hoppas kommer bli enkelt att hålla, och det är att under året satsa på en resa till ett nytt spännande resmål. Åker till Paris om ett par veckor men det bör nog vara mer exotiskt än så hehe. Såklart beror det här ju lite på vår ekonomi efter köpet av nytt boende *emoji med svettdroppe*

Var på supertrevlig nyårsfest igår, efter 12-slaget blev jag dock astrött och vi tog en taxi hem med ett par andra redan klockan 01. Hade också lite ångest över att Lu var ensam, den är så livrädd för smällandet och sitter bara och darrar i garderoben :'( Efter att jag skaffade hund ser jag noll charm i fyrverkerier, tyvärr. 

Nu ska jag dricka cokis framför Gilmore Girls, är redan på säsong 6. Varför har Rory blivit så extremt gnällig??

Hejdååå

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s