Where you lead


LEDIG fredag! Vad annat kan en säga. Idag kommer jag officiellt inte att gå ut. Så vackert väder men -22 kom igen?? Tar max bilen till matbutiken för snacksshopping.  Var så lycklig över att bilen startade efter kanske fem hostningar igår när jag skulle åka efter brorsan till Femkanten och sedan vidare till Esbo för middag. 


Födiz

Så skönt med ett långt veckoslut, vi ska hinna med min spanska kompis födisfest och tre bostadsvisningar, men annars har jag som personligt mål att lätta mg igenom Gilmore Girls sjätte säsong. Slutet hägrar, känns förfärligt. Lyssnar till och med på Carole Kings Where you lead på väg till jobbet :’)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s