Drömgymmet

Gymmade 90 minuter på detta fantastiska gym idag! Hör till gymkedjan jag har gymkort hos, men ligger i Kottby så har aldrig tänkt på att ta mig dit utan i stället hängt i Albertsgatans sunkiga lokaler efter jobbet. Detta var något helt annat! Fem gånger större och tio gånger fräschare. 8 minuter dörr till dörr med bil från vår lägenhet i Brunakärr och bilplats i parkeringshall! Mmm äntligen ett fint gym. Nu känner jag mig direkt kluven till att flytta längre bort haha. 


Har nu fixat mig och sitter i soffan med R, ska snart ta spårvagnen till festligheter. 


Riku läser inredningstidning och visade just sin Trello board till mig där han samlat olika automatiska belysningssystem och specialgjorda strömavbrytare :D bra att vi har koll på de stora helheterna! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s