FlygizFlygfältsuppdatering häj. Lite trött men det går väl om med ett glas skumpa, lite snacks och en powernap på planet! Idag ska vi bara gå omkring i Paris efter att vi checkat in på hotellet vid två-tiden. 

Vi bor i Montmartre så vi tänkte äta middag där nu första kvällen. Imorgon har Riku bokat lunch till L’Ecallier du Bistrot, en skaldjursrestaurang som lär vara fantastisk. Vi vet inte prisnivån där ännu men men :))))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s