Parii


Hej från Paris! Njuter av god mat, fina vyer, gott vin och lite shopping. Vi har varit rätt aktiva och promenerat samt tagit Metro till olika stadsdelar varje dag mellan 9 och 18 för att sedan landa på hotellet innan middag på kvällen. 

En för ju hoppas att allt gående resulterar i plusminusnoll på matfronten. Skriver det här tuggandes på en Pain au chocolat från ett lokalt Boulangerie. Nu upp till Montmartre på en drink. Så mysigt att sitta på uteserveringar med värmelampor!

Reserapport kommer på tisdag, hejdåå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s