Orten och ångesten


Söndag och visningsdag. Innan visningen tog  vi en kaffe på Regatta. Har GRAV ångest över bostadsmarknaden just nu och är på så dåligt humör över att vi inte vet vad vi vill och klockan tickar. Igår var vi och kollade på ett jättefint litet hus vid havet, men det ligger lite väl långt borta från stan för vår smak. Men kan man leva med det?? Vi vet faktiskt inte, har inte bott i förorten på 10 år. 

Ursäkta för mitt gnäll här, hemmet betyder så jäkla mycket för mig. Jag är överlag van att veta vad jag vill och sedan fixa det, men nu är vi så rådvilla att jag snart bara flyttar till en svettig hyreslägenhet i Sibbo. 

Nåja, ska pigga upp mig med söndagsmiddag hos Danne och Åsa nu, ajöss!

6 reaktioner på ”Orten och ångesten

 1. trogen läsare skriver:

  Varför inte hyra ett tag? Leva livet o njuta av friheten ;) Man måste ju inte äga direkt. Även om det förstås är bättre för ens ekonomi på sikt…

   • trogen läsare skriver:

    Jo det är nog jobbigt det också… min dröm är ett eget hus i skogen, vill inte äga i stan, så därför köper jag aldrig i stan. Men vad jag gör här då hela tiden är en annan fråga :D

   • Smulan skriver:

    Eller hur!! Vill också flytta till ett hus på landet, är så jäkla trött på stan!! Trodde aldrig jag skulle säga det. Men nu försöker vi hitta nåt att renovera precis så som vi vill ha det på Drumsö, känns som den gyllene medelvägen :)

  • Smulan skriver:

   Ja stan är så dyrt om man vill ha mer än 50
   kvm :D Men har eventuellt ett spännande renoveringsobjekt på G nu, får se vad som händer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s