Hejhej

Ojojoj vi har köttat slut Gilmore Girls ikväll! Riku grät :DDD Nu har vi bara den där konstiga fyradelade Netflix-serien kvar som spelats in en massa år efteråt. Kollade trailer och den kändes… Krystad? Men måste naturligtvis se. 

Känns lite bättre på boendefronten, imorgon ska vi och kolla på något på ön som känns lite too good to be true och som inte finns på ute på marknaden ännu. En har ju fått lite kontakter i branschN efter detta svettiga bostadssökande. Återkommer om det eventuellt kan bli något. 

Har tillbringat tiden mellan Gilmore Girls-avsnitten med att söka köksinspiration på nätet, tror vårt kommande kök kommer bli så fint, var det än är. I vårt nuvarande hem lade vi ju all renoveringsbudget på badrumsrenovering (never again) och nya golv, medan det nu ska bli så himla mycket roligare att fixa ett kök! Möjligheterna är oändliga. Har hittat en superfin hylla på Room21 och en kran från Tapwell så allt är i princip fixat. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s