Dagsljus

Häje

Har varit på ett evenemang med min chef hela eftermiddagen, var hemma redan vid 15 och har jobbat från soffan sedan dess. Ska dock nu dammsuga och ta ut DoGe i skogen för att eventuellt hinna se lite dagsljus.

Väntar på nyheter om lägenheten vi såg igår, den såg ut som…en 101-åring bott där, vilket det också gjort :D Men så GALET mycket potential och ett läge som gör den till en guldgruva. Vi gjorde en renoveringsbudget i tre timmar igår, den skulle bli ett sådant jäkla mästerverk. Vet säkert mera i slutet av veckan. Håller tummarna på att det utvecklar sig så som vi vill.

Nu: Dansa runt med denna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s