LöSö


Vaknade vid tio idag och kollade ett par avsnitt Designated Survivor medan dimman blev allt tätare utanför fönstret. Bestämde mig ändå för att ta bilen till Drumsö och kolla på huset vi är intresserade av :'( Här står jag ett stenkast från balkongen till lägenheten, snyft. Håller tummar och tår, vi ska kriga för den här lägisen, kriga

Igår hade vi en härlig kväll med flickorna. Vi inledde med en drink hos Natte, dit även det ljuvliga nytillskottet W anslöt för sitt första GT-häng med Vi Tjerer, endast en månad gammal. Han sov sig genom vårt konstanta kackel, är faktiskt ganska imponerad. (Det kan vara att vi tog bilder där han ”poserar” med ett litet GT-glas i handen i sitt babyskydd…) Sedan drog vi till Saslik där vi hade ett eget kabinett, åt blinier och drack både vodka och champagne tills restaurangen stängde. Har inte skrattat så där mycket på säkert ett år <3 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s