Stringhylliz

Wohoop har precis beställt drömhyllan. Blir  som den ovan fast utan tidningshyllorna i metall och så vita ramar i stället för svarta, sådana som inte går ända ner i golvet. Känns luftigare och lättare att dammsuga hehe. 

Tar tillbaka tipset om Stockmanns, de har helt hutlösa återförsäljningspriser på alla Stringkomponenter där trots rabatten. Vi köpte vår hylla från Länna Möbler och fick både gratis frakt och ett litet marmorbord ”på köpet” (tog det så att vi skulle nå upp till summan för gratis frakt) OCH det blev ÄNDÅ 500 (!) euro billigare! Cray. 

Jaja, nu ska jag se på Girls och dricka te. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s