Träningspeppen!


Ah, den här tiden varje måndag kör jag alltid ett 70-minuters pass. Har blivit så träningsmotiverad igen, speciellt eftersom jag de senaste tre månaderna fått in en rutin. Släpat mig till gymmet trots snöstorm och angst. Inte bokat in några kompisdejter på måndagar och fredagar och promenerat till gymmet direkt efter jobbet. Tyvärr sitter jag slemmig och hostig  i spåran på väg hem från jobbet idag i stället. Tänkte i alla fall dela med mig av mina topp 5 pepp-träningslåtar som ger en den där extra boosten.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s